De leukste blogs volgens twee dames

Verschillende soorten hengelmagneten die u kunnen helpen

Sommige mensen houden ervan om in hun extra tijd te vissen. Spoedeisende hulp veel verschillende waar u kunt vissen en spoedeisende hulp zijn ook verschillende manieren waarop u kunt vissen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten hengels en ook tal van andere hulpmiddelen die je kunt helpen bij het vissen. Je hebt een hengelmagnet waarmee je geweldige vissen kunt vangen.

Verzacht hengelmagneten

Er is geen enkele vismagneet pass away het beste vorige bij het vissen. Sinds vele jaren komen er ook paarden meer hengelmagneten op de markt. Een magneet die je gebruikt tijdens het vissen kan verschillen in trekdruk, afmetingen andere N-krachten en een aantal punten. Als amateurvisser kan dit extreem complex worden gemaakt. Als je uit deze magneten kiest, heb je verschillende keuzes, dus het kan moeilijk zijn om te beslissen.

Een neodymium of een ferriet gebruiken

Als je gaat kijken welke vismagneet voor jou het meest geschikt is, is het belangrijk om eerst de verschillende soorten vismagneten met elkaar te vergelijken. De ferrietmagneten worden ook wel koelkastmagneten genoemd. Deze magneten zijn erg zwak in vergelijking met neodymium magneten. Als u zich voorbereidt op het magnetvissen, is het daarom niet belangrijk om ferrietmagneten te gebruiken. De resultaten proberen te zijn als je stopt met vissen Wanneer je voor het eerst een vismagneet gaat gebruiken, is het slank om je te verdiepen in de verschillende soorten magneten. In een viswinkel kun je zien waar je gaat vissen en vervuld welke hengels. Op basis hiervan zal het personeel van de viswinkel je zeker suggesties geven over wat de allerbeste magneet is om te vissen.

Een potmagneet als hengelmagneet

De potmagneet wordt ook gezien als de klassieke hengelmagneet. Deze magneet is afgerond en gewoon aan de onderkant van je paal. Aan de bovenzijde acne een oogschroef van oogmoer die ervoor zorgt dat je de magneet snel kunt bevestigen. De typen die vaak een M8-gat gebruiken, hebben echter nog geen weging nodig. Op deze manier kan de magneet op het vissen een stuk gaan naar de bodem zakken, veel dieper de modder. Dit zal het resultaat van de zeker een verhoging geven.

Hoe is de blokmagneet om te vissen?

De blokmagneet is volledig uit puur neodymium dat is beschermd in 2 stalen omhulsels. Deze magneet is beschermd je hem veel langer kunt gebruiken dan andere magneten. De hengelmagneet brengt ook elke kant naar binnen, wat gunstig is voor het vissen. Desalniettemin zal de trekkracht door de verdediging zeker afnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *