De leukste blogs volgens twee dames

Toegevoegde duurzaamheid petfood met insecten

Huisdieren en ook

katten hebben vlees nodig, en vooral de groenten pass away het bevat. Katten zijn specifiek carnivoren op basis van een hoog gehalte aan diergezonde eiwitten in hun voedsel. Van spoedeisende hulp kunnen onveilige tekortkomingen ontstaan.

Tegelijkertijd is het eigenlijk al lang duidelijk dat de vleesproductie aanzienlijke milieuschade veroorzaakt. Het wordt daarom hoog tijd om duurzame voedselalternatieven te ontdekken voor mensen, naast katten en ook honden.

Met dit doel voor ogen biedt diervoeder Marsapet al een jaren een ongebruikelijke oplossing tevreden zijn huisdier- en ook kattenvoermaker vervulde insecten, pass away omvangrijke meerdere voordelen biedt.

Onveilige resultaten veehouderij

Alleen al in Nederland worden 12,1 miljoen varkens en meer dan 3,8 miljoen runderen gehouden. Wereldwijd zijn er spoedeisende hulp, zelfs meer dan 650 miljoen varkens en meer dan een miljard runderen.

De gevolgen voor de instelling zijn enorm. Meer dan driekwart van de landbouwgrond wordt gebruikt voor veeteelt of de teelt van voedsel om deze veestapel in stand te houden. vloeit voort uit het nemen van de vleesproductie aanzienlijke hoeveelheden water op en draagt ​​ook bij aan vuil en ook aan de luchtvervuiling van het grondwater.

Bovendien de ophoping van grote hoeveelheden methaan pass away veel voorkomen bij herkauwers zoals runderen. Methaan is een broeikasgas waarvan het klimaatschadelijke resultaat ongeveer 28 keer hoger is dan dat van KOOLSTOFDIOXIDE.

Wat maakt insecten peuter een milieuvriendelijke keuze?

Marsapet gebruikt insectenlarven van de zwarte soldaatvlieg (Hermetia illucens) om zijn familievoer voor huisdieren te maken. De larven worden in onverwarmde hallen gehouden en de insectenlarven hebben redelijk weinig voedsel nodig. Als gevolg van het nemen van de uitoefening minder ruimte in beslag.

Bovendien de productie van insecten eiwit aanzienlijk minder water dan bij de productie van rundvlees. In tijden van waterschaarste is dit natuurlijk ook een geweldig voordeel, wat de innovatieve optie van conventioneel vlees ontstaan.

Bovendien ontstaan ​​de vliegenlarven bij het verteren van effecten voor veranderingen in het scène.

Plagen zijn een totale eiwitbron

Het is duidelijk duidelijk dat zeer weinig eigenaren van gezinshuisdieren hun huisdier van huiskat gaan werken met voedsel dat zeker zou zijn voor het milieu. Veel eigenaren die voor het eerst kennismaken tevreden diervoeding vervuld ongedierte, vragen zich daarom af van het geschikt is voor een geschikt dieetplan van dat het voedsel zelfs hun trouwe viervoeter kan schaden.

De eerste zorg kan ondubbelzinnig worden aangepakt ''ja' en de 2e met 'nee'. Omdat het insectengezonde eiwit alle aminozuren bevat zijn voor zowel katten als effecten door een uitstekende verteerbaarheid. Een onomkeerbare wijziging van het voer brengt dan ook geen gevolgen vervuld zich mee wat betreft de aanvoer van nutriënten. Voedselgevoelige van gevoelige huisdieren kunnen zeker profiteren van de uitstekende draagbaarheid van het voer.

Insecten ontstaan ​​op miskenbaar voedsel voor de toekomst. Met het voer op basis van insecten dat Marsapet levert voor beide honden als katten, kunnen eco-bewuste eigenaren leveren aan de bescherming van het milieu en het milieu, zonder dat de kwaliteit in gevaar te komen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *