De leukste blogs volgens twee dames

Drie musthaves voor in je tuin!

Vanwege het spontane pak sneeuw dat daar ligt, opgesteld u misschien niet om uw tuin zomerklaar te maken. Maar het is al februari en de lente begint op 20 maart! Het gaat sneller dan je denkt en daarom is het zeker geen slecht idee om te zorgen dat je zowel in de lente als de zomer van je kunt genieten. Op deze blogsite noem ik zeker drie dingen die natuurlijk een paar maanden absoluut niet mogen ontbreken in jouw zomerhemel. Lees hieronder meer over welke producten je nodig hebt voor een perfecte zomertuin!

Een uitstekende loungecollectie

10 eerste is een geweldige loungecollectie natuurlijk zeer belangrijke als je er nog geen hebt. Als u in de zomer buiten met een boek uitrust, wilt u dat natuurlijk zowel langgerekt als comfortabel kunnen doen. Een loungeset bestaat voornamelijk uit een financiële instelling (naar mijn mening is een edge sofa het meest comfortabele), een stoel en ook een tafel van hetzelfde materiaal. Daarnaast zijn er vaak vullingen pass away feilloos in de collectie passagiers, om deze best af te werken. Bovendien is een financiële instelling vervuld uitstekende passende vullingen en een van de meest comfortabele, zodat je niet weg kunt zakken in een leegte tussen de kussens. Mijn idee is om te kiezen voor een loungeset die gemaakt is van kunststof zodat hij in alle klimaatomstandigheden prachtig blijft en ook nog eens niet al te veel vraagt.

Een parasol

Daarnaast is een zonnescherm natuurlijk onmisbaar. Als u uw publicatie in het zonlicht leest, gebogen u van strategie om af en toe de schaduw te kunnen kiezen. Dit is ook van vitaal belang om ervoor te zorgen dat u geen zonnesteek krijgt. Wil je daarna nog eens veel van huis! Ook het kopen van een parasol is soms ideaal; er zijn veel soorten parasols. Zelf zou ik zeker aanraden om een ​​zweefparasol te kopen om ervoor te zorgen dat je niet tevreden de stang van het zonnescherm in de weg gaat. Een zweefparasol heeft een boog in de stang/standaard zodat hij goed buiten je loungehoek kan staan ​​en niet in de weg acne. Super handig!

Een eettafel

Uiteindelijk is het natuurlijk heel fijn om bij mooi weer heerlijk te kunnen dineren en ook buiten te barbecueën. Hier is een eettafel met stoelen een laatste belangrijk ding voor je zomertuin. Een van de meest essentiële kenmerken van een buitentafel dat deze echt geschikt is voor gebruik. Kijk dus goed van de tafel buiten is gemaakt, van welk materiaal hij is gemaakt en hoe je hem precies moet conserveren. Het zou natuurlijk zonde zijn als de tafel na een regenbuid moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *