De leukste blogs volgens twee dames

Een prachtige tuin met gecoat tafellinnen, planten, en nog veel meer

Als je ervan houdt om tijd buitenshuis door te brengen, omringd door prachtige, natuurlijke landschappen, dan is het transformeren van je tuin in een paradijs misschien wel het project voor jou. Met een beetje planning en moeite kan je van je tuin een serene en uitnodigende oase maken waar je urenlang plezier van zult hebben. Hier zijn 7 manieren om te beginnen. Er is iets aan omringd zijn door de natuur dat gewoon goed voelt. Als je je eigen kleine paradijs wilt creëren, volgen hier enkele tips om je tuin om te toveren in een plek van rust en schoonheid. Kies eerst planten die gedijen in uw klimaat en bodemtype. Niets maakt een tuin treuriger dan verwelkte bloemen, dus het is belangrijk om van tevoren onderzoek te doen. Als je eenmaal een plan hebt voor welke planten je wilt, ga dan creatief aan de slag met hoe je ze rangschikt!

Mooi zicht op de tuin

Mensen brengen graag tijd door in hun tuin, maar soms kunnen ze een beetje flauw zijn. Als je je tuin in een paradijs wilt veranderen, zijn er een paar tips die je kunt volgen. Concentreer u eerst op het toevoegen van veel kleur. Het planten van bloemen en ander groen in kleurrijke tinten zal je ruimte leven geven en uitnodigender maken. Een andere tip is om verschillende gebieden in je tuin te creëren door verschillende soorten planten te gebruiken of zelfs zitjes of looppaden in te bouwen.

Verander de tuin in een paradijs

Overweeg eerst om wat tropische planten toe te voegen. Palmen, bougainvillea en hibiscus zijn allemaal geweldige keuzes die je tuin een exotisch gevoel geven. Een andere manier om wat paradijselijke sfeer toe te voegen, is door een waterpartij te installeren, zoals een waterval of fontein. Het geluid van kabbelend water zal u onmiddellijk wegvoeren van de drukte van alledag.

De tuin beplanten

Denk eerst na over wat voor sfeer je wilt. Hoopt ​​u op een rustige ruimte waar u kunt ontspannen en ontstressen, of wilt u gasten ontvangen? Als je eenmaal een visie in gedachten hebt, begin dan met het plannen van je beplantingsplan. Welke bloemen en planten brengen jouw paradijselijke tuin tot leven? Als alles eenmaal in kaart is gebracht, is het tijd om je handen vuil te maken!

Serene en uitnodigende tuin

Het toevoegen van wat groen en kleurrijke bloemen is altijd een goed idee – ze brengen leven en kleur in je ruimte. Je kunt ook overwegen om een ​​waterpartij toe te voegen, zoals een fontein of vijver – het geluid van stromend water zorgt voor een ongelooflijk rustige sfeer. Vergeet ten slotte de kleine details niet die het verschil maken: mooie buitenmeubels, een mooie outdoor stof zoals, gecoat tafellinnen, zachte kussens en charmante lantaarns zullen uw tuin omtoveren tot een uitnodigend paradijs.